2017-08-04 12:34:15• hírek • Szatmár.ro

Magyar-ukrán-román üzletember találkozót tartanak Debrecenben

A Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network debreceni irodája, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., a Kárpátaljai Kereskedelmi és Iparkamara, a Regionális Fejlesztési Ügynökség (Gyulafehérvár) és a PRIMOM Vállalkozásfejlesztési Központ üzletember találkozót szervez a Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár 2017 rendezvény ideje alatt Debrecenben 2017. augusztus 18-án.

A Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely az agráriparban működő vállalkozások számára igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre. Az Enterprise Europe Network szolgáltatásaival az üzleti kapcsolatok bővítését kívánja elősegíteni együttműködő partnereivel a mezőgazdaság és élelmiszeripar érintett területein.

A Farmer-Expo szakkiállítás évek óta a leglátogatottabb szakmai kiállítások közé tartozik. Az elmúlt években átlagosan mintegy 30.000 érdeklődő látogatott ki a négynapos rendezvényre. A 2017-es Farmer-Expo kísérőrendezvénye a Hortico Zöldség-Gyümölcs Kertészeti Szakkiállítás.

Jelentkezését – a tárgyalási igény megjelölésével - 2017. augusztus 10-én 12.00 óráig várjuk a következő regisztrációs linken: http://jelentkezes.mkik.hu/event/uzletember-talalkozo-farmer-expo-2017.

Az üzletember találkozón való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A Farmer Expo 2017 rendezvényre belépőjegyet kell váltani. A belépőjegyeket rendezvény helyszínén lehet megvásárolni.

EEN üzletember-találkozó Regisztráció és találkozók foglalása: 2017. augusztus 10-én 12.00 óráig
Üzletember-találkozó: 2017. augusztus 18. 10.00 - 12.30
Helyszín: MAG ház - Debreceni Egyetem Agrár Kutatóintézetek és Tangazdaság területe (Debrecen, Böszörményi u. 138.)
További információ az üzletember találkozóról: Kőrösi Vanda, tel.: 52/500-725, korosi.vanda@hbkik.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: